Sunday, 11 May 2014

Hadiah Hari Ibu

Alhamdulillah :)

Alhamdulillah..semalam keluar result UPU adik..hadiah untuk mak bila dia dapat sambung belajar di UiTM dlm kos Teknologi Polimer..UniKL dpt jugak kos Aeroplane Maintenance tapi dia idok maw..KPTM offer Perakaunan, pon idok maw..apa2 pun tahniah..and adik sorang lagi pun dah completed diploma so dapat lar sambung bachelor degree lepas neh..tunggu aku balik je nak buat kenduri kesyukuran..sebab nak raikan aku jugak..huhu..so tinggal adik aku yg last yg masih terkedek2 kt sekolah..dia pun dh
form 3..

Semoga kami adik-beradik dpt berbakti dgn mak and bapak..btw, Selamat Hari Ibu..
Alhamdulillah rezeki  :)

No comments:

Post a Comment